Vinkkejä & neuvoja

Olemme keränneet kaiken olennaisen tiedon erilaisista ihopulmista, ihon kunnon parantamisesta sekä siitä, mitä ihonhoitotuotteiden valinnassa tulisi pitää mielessä. Tutustu parhaisiin vinkkeihimme ja neuvoihimme!

Tietoa anti-agesta

Anti-ageKaikki anti-age-tuotteista

Aurinko, pakokaasut ja epäterveellinen elämä vaikuttavat kaikki osaltaan ihon ikääntymiseen. Mutta milloin on oikeastaan aika alkaa käyttää anti-age-tuotteita?

Anti-ageRyppyjen ja juonteiden välillä on eroa

Emme voi estää ikääntymistä, mutta voimme ennaltaehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Ohessa on vinkkejä siihen, miten voit antaa kauniille kypsälle ihollesi parhaat edellytykset.

Anti-ageMitä kollageeni on?

Kollageeni-sana nousee toistuvasti esille ikääntymisen ehkäisystä ja juonteista puhuttaessa. Mutta mitä kollageeni oikeastaan on ja mitä vähentyneellä kollageenin tuotannolla tarkoitetaan?

Anti-ageYli 40-vuotiaalle iholle

Iho menettää luonnollisen hehkunsa ajan myötä ja saattaa muuttua kuivaksi ja herkäksi. Oikeilla tuotteilla voit kuitenkin antaa kypsälle iholle parhaat edellytykset.

Pidä huolta vartalostasi

VartaloOikea puhdistustuote vartalolle

Yksi tapa säilyttää ihon luonnollinen kosteus pH-tasapainoa horjuttamatta on valita hellävaraisia vartalonpuhdistustuotteita. Autamme sinua löytämään omalle ihollesi sopivan tuotteen.

VartaloAsiantuntijan vinkit – kaikki intiimialueen hoidosta

Samaa vartalon puhdistustuotetta käytetään usein koko keholle, mutta tosiasia on, että intiimialue on herkkä alue, jota on tärkeä hoitaa oikeilla tuotteilla. ACO:n tuotekehittäjä Izabela Norin kertoo, miksi.

VartaloRaskaana olevalle vartalolle

Kutiava iho, kiristävä maha ja raskausarvet – iholle voi tapahtua paljon raskauden aikana. Vaivoja voi vähentää pitämällä iho kostutettuna.

Optimoi ihonhoitorutiinisi

KauneusOikea puhdistus ihotyypillesi

Kauniin ja pehmeän ihon salaisuus piilee puhdistuksessa. On olemassa useita puhdistustuotteita erilaisille ihotyypeille. Mikä sopii sinulle parhaiten?

KauneusHehkuva iho!

Ihonhoitorutiinit muodostavat perustan raikkaasti hehkuville kasvoille. Autamme sinua saamaan kadehdittavan hehkun. Ihostasi tulee pehmeä, sileä ja todella hehkuva!

KauneusIho-opas

Löytääksesi sinulle ja omalle ihollesi sopivan rutiinin sinun tulee ensin määrittää ihotyyppisi. Autamme sinua antamalla vinkkejä ja tarjoamalla tuotteita sinulle ja ihollesi!

UncategorizedHuolellisesti valittu, huolellisesti karsittu

Ainesosien täydellisen koostumuksen löytäminen on taito. Luomme parhaan mahdollisen koostumuksen kuluttajillemme 80 vuoden kokemuksemme ja omien laboratorioidemme kautta.

Kauneus

KauneusSuperseerumi

Monille seerumi on edelleen tuntematon tuote, mutta se on todellinen supersankari ihonhoitorutiineissasi. Tulet ihmettelemään, miten ikinä pärjäsit ilman sitä!

KauneusEroon tummista silmänalusista

Riittämätön uni, allergia tai yksinkertaisesti perinnölliset syyt – tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin on useita syitä. Apua on kuitenkin saatavilla!

KauneusKuori enemmän

Iho saattaa kaivata hieman apua kuolleen ihosolukon poistamisessa. Kuorivilla tuotteilla on useita etuja. Ne lisäävät esimerkiksi ihon luonnollista hehkua ja tasoittavat ihon pintaa.

Pidä huolta lapsesi ihosta

LapsetRasvauskoulu – lasten iholle

Kesään liittyy läheisesti rantaleikit ja oleskelu auringon voimakkaassa paisteessa. Tässä on parhaat rasvausvinkit, joita noudattamalla voit suojata pieniä lapsia kesäauringolta.

LapsetVauvan herkkä iho

Haluamme pienokaisille vain parasta ja siksi on tärkeää valita tuotteet huolellisesti. ACO:lla on monia erilaisia tuotteita myös vauvojen ja lasten ihonhoitoon.

Aurinko, aurinkosuoja ja itseruskettavat

KauneusItseruskettavat – ACO vastaa kysymyksiisi

Itseruskettavat ovat täydellisiä tuotteita, kun haluat kauniin päivettyneen näköisen ihonsävyn nopeasti. ACO vastaa tavallisimpiin kysymyksiin itseruskettavista!

AurinkotietoaAurinko-opas – sopiva suoja juuri sinulle

Huolellinen rasvaaminen ja sopiva aurinkotuote ovat avaimet turvalliseen kesään. ACO:n aurinko-oppaan avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan aurinkotuotteen.

AurinkotietoaKesä, aurinko ja ensiluokkainen ihonhoito

Kun siivoat talvivaatteet pois, on aika ottaa esiin kesän ihonhoitotuotteet. Runsas aurinkotuotteen (ja korkean suojakertoimen) käyttö on tärkeää kesäauringolta suojautumisessa

AurinkotietoaAurinkoihottuma – asiantuntija kertoo

Pienet, kutisevat pisteet tai rakkulat iholla auringossa oleskelun jälkeen – se voi olla aurinkoihottumaa: tavallinen iho-ongelma, jonka harva tuntee. ACO’n asiantuntija Sahar Ashkar kertoo meille kaiken aurinkoihottumasta.

Epäpuhdas iho

AknestaKaikki aknesta

Punaiset näppylät, märkivät rakkulat ja ärsyttävät finnit – aknella on useita ilmenemismuotoja. Autamme sinua kaikissa kysymyksissä.

AknestaTotta vai tarua – kaikki finneistä

Meikki aiheuttaa finnejä, finnit tarttuvat ja mustat mustapäät ovat likaa – tiedätkö, mikä on totta ja tarua finneistä ja mustapäistä?