Vinkkejä & neuvoja

Olemme keränneet kaiken olennaisen tiedon erilaisista ihopulmista, ihon kunnon parantamisesta sekä siitä, mitä ihonhoitotuotteiden valinnassa tulisi pitää mielessä. Tutustu parhaisiin vinkkeihimme ja neuvoihimme!

Tietoa anti-agesta

Anti-ageKaikki anti-age-tuotteista

Aurinko, pakokaasut ja epäterveellinen elämä vaikuttavat kaikki osaltaan ihon ikääntymiseen. Mutta milloin on oikeastaan aika alkaa käyttää anti-age-tuotteita?

Lue lisää
Anti-ageRyppyjen ja juonteiden välillä on eroa

Emme voi estää ikääntymistä, mutta voimme ennaltaehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Ohessa on vinkkejä siihen, miten voit antaa kauniille kypsälle ihollesi parhaat edellytykset.

Lue lisää
Anti-ageMitä kollageeni on?

Kollageeni-sana nousee toistuvasti esille ikääntymisen ehkäisystä ja juonteista puhuttaessa. Mutta mitä kollageeni oikeastaan on ja mitä vähentyneellä kollageenin tuotannolla tarkoitetaan?

Lue lisää
Anti-ageYli 40-vuotiaalle iholle

Iho menettää luonnollisen hehkunsa ajan myötä ja saattaa muuttua kuivaksi ja herkäksi. Oikeilla tuotteilla voit kuitenkin antaa kypsälle iholle parhaat edellytykset.

Lue lisää

Pidä huolta vartalostasi

VartaloOikea puhdistustuote vartalolle

Yksi tapa säilyttää ihon luonnollinen kosteus pH-tasapainoa horjuttamatta on valita hellävaraisia vartalonpuhdistustuotteita. Autamme sinua löytämään omalle ihollesi sopivan tuotteen.

Lue lisää
VartaloRaskaana olevalle vartalolle

Kutiava iho, kiristävä maha ja raskausarvet – iholle voi tapahtua paljon raskauden aikana. Vaivoja voi vähentää pitämällä iho kostutettuna.

Lue lisää

Optimoi ihonhoitorutiinisi

KauneusHehkuva iho!

Ihonhoitorutiinit muodostavat perustan raikkaasti hehkuville kasvoille. Autamme sinua saamaan kadehdittavan hehkun. Ihostasi tulee pehmeä, sileä ja todella hehkuva!

Lue lisää
KauneusIho-opas

Löytääksesi sinulle ja omalle ihollesi sopivan rutiinin sinun tulee ensin määrittää ihotyyppisi. Autamme sinua antamalla vinkkejä ja tarjoamalla tuotteita sinulle ja ihollesi!

Lue lisää

Kauneus

KauneusSuperseerumi

Monille seerumi on edelleen tuntematon tuote, mutta se on todellinen supersankari ihonhoitorutiineissasi. Tulet ihmettelemään, miten ikinä pärjäsit ilman sitä!

Lue lisää
KauneusEroon tummista silmänalusista

Riittämätön uni, allergia tai yksinkertaisesti perinnölliset syyt – tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin on useita syitä. Apua on kuitenkin saatavilla!

Lue lisää
KauneusKuori enemmän

Iho saattaa kaivata hieman apua kuolleen ihosolukon poistamisessa. Kuorivilla tuotteilla on useita etuja. Ne lisäävät esimerkiksi ihon luonnollista hehkua ja tasoittavat ihon pintaa.

Lue lisää

Pidä huolta lapsesi ihosta

LapsetRasvauskoulu – lasten iholle

Kesään liittyy läheisesti rantaleikit ja oleskelu auringon voimakkaassa paisteessa. Tässä on parhaat rasvausvinkit, joita noudattamalla voit suojata pieniä lapsia kesäauringolta.

Lue lisää
LapsetVauvan herkkä iho

Haluamme pienokaisille vain parasta ja siksi on tärkeää valita tuotteet huolellisesti. ACO:lla on monia erilaisia tuotteita myös vauvojen ja lasten ihonhoitoon.

Lue lisää

Aurinko, aurinkosuoja ja itseruskettavat

AurinkotietoaAurinkoihottuma – asiantuntija kertoo

Pienet, kutisevat pisteet tai rakkulat iholla auringossa oleskelun jälkeen – se voi olla aurinkoihottumaa: tavallinen iho-ongelma, jonka harva tuntee. ACO’n asiantuntija Sahar Ashkar kertoo meille kaiken aurinkoihottumasta.

Lue lisää

Epäpuhdas iho

AknestaKaikki aknesta

Punaiset näppylät, märkivät rakkulat ja ärsyttävät finnit – aknella on useita ilmenemismuotoja. Autamme sinua kaikissa kysymyksissä.

Lue lisää