Asiantuntijan vinkit – kaikki intiimialueen hoidosta

Samaa vartalon puhdistustuotetta käytetään usein koko keholle, mutta tosiasia on, että intiimialue on herkkä alue, jota on tärkeä hoitaa oikeilla tuotteilla. ACO tuotekehittäjä Izabela Norin kertoo, miksi.

Kenelle ACO Intimate Care sopii?
Kaikille naisille ja miehille. Intiimialueen pH-arvo on pidettävä alhaisena ja tasapainossa. Siksi esimerkiksi Cleansing Wash-, Intimate Wipes- ja Moisturizing Gel -tuotteissa on hapan pH-arvo, joka on noin 5.

Jos intiimialue on erittäin kuiva esimerkiksi raskauden aikana ja sen jälkeen sekä vaihdevuosien aikana, mitä tuotteita tulisi silloin käyttää?
Erittäin kuivalle intiimialueelle suosittelen Cleansing Oil -puhdistusta ja sen jälkeen Soothing Cream -tuotetta, joka kosteuttaa pitkävaikutteisesti.

Entä normaalille tai kuivalle intiimialueelle?
Cleansing Wash -tuotetta voidaan käyttää yhdessä Moisturising Gel -tuotteen kanssa, jos halutaan säilyttää intiimialueen luonnollinen kosteustasapaino tai jos kuivuus ei ole merkittävä ongelma.

Mikä on intiimituotesarjasta suosikkisi?
Cleansing Wash! Tehokkuus, hellävaraisuus ja koko vaahtoavan puhdistuksen antama kokemus saa minut itse asiassa käyttämään sitä koko vartalolle.

Voivatko miehetkin käyttää ACO intiimituotteita?
Tottakai! Miehille ja naisille on yhtä tärkeää käyttää tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti intiimialueelle.

Vinkki! Cleansing Wipes on täydellinen ratkaisu ollessasi tien päällä tai halutessasi nopeaa virkistystä.

ACO Intimate Care

Intimate Care Cleansing Oil

Intimate Care Cleansing Wash

Intimate Care Soothing Cream

Intimate Care Moisturising Gel

Intimate Care Cleansing Wipes

Suositellut artikkelit

VartaloRaskaana olevalle vartalolle

Kutiava iho, kiristävä maha ja raskausarvet – iholle voi tapahtua paljon raskauden aikana. Vaivoja voi vähentää pitämällä iho kostutettuna.

Lue lisää
VartaloOikea puhdistustuote vartalolle

Yksi tapa säilyttää ihon luonnollinen kosteus pH-tasapainoa horjuttamatta on valita hellävaraisia vartalonpuhdistustuotteita. Autamme sinua löytämään omalle ihollesi sopivan tuotteen.

Lue lisää