Oikea puhdistustuote vartalolle

Yksi tapa säilyttää ihon luonnollinen kosteus pH-tasapainoa horjuttamatta on valita hellävaraiset vartalonpuhdistustuotteet. Autamme sinua löytämään omalle ihollesi sopivat tuotteet.

Vartalonpuhdistus on tärkeä osa ihonhoitorutiinia – monille ehkä tärkein. Valitessasi puhdistustuotetta on tärkeä miettiä, että sen tulee olla hellävarainen iholle. Hyvältä tuoksuva hajustettu puhdistustuote saattaa olla houkutteleva valinta, mutta liiallinen hajustepitoisuus ei ole usein hyvä iholle, eivätkä tuotteet anna välttämättä ihon tarvitsemaa kosteutta. Useimmat kuivasta ja herkästä ihosta kärsivät tietävät, että ihoa on kosteutettava kosteusvoiteella, mutta vartalonpuhdistus saattaa olla syypää siihen, että iho on kuiva ylipäätään. Siksi on erityisen tärkeä käyttää kosteuttavia puhdistustuotteita. Ihotyypistä riippumatta on hyvä etsiä puhdistustuotteita, jotka ovat kevyesti hajustettuja tai täysin hajusteettomia. Tuotteilla tulee myös olla kosteuttava teho, niiden tulee olla hellävaraisia ja vahvistaa ihon läpäisyestettä.

Suihkuvoide
Hyvä valinta normaalille iholle on suihkuvoide. Shower Cream Moist on dermatologisesti testattu suihkuvoide, joka puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti ja kosteuttaa sitä jopa kahdeksan tunnin ajan. Suihkuvoide sisältää Triple Moist Complex -ainesosayhdisteen, joka antaa välitöntä ja pitkävaikutteista kosteutusta iholle.

Öljy
Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle, joka tarvitsee enemmän huolenpitoa ja kosteutta. Caring Shower Oil sisältää hoitavia kasviöljyjä kuten soija- ja auringonkukkaöljyä. Se sisältää myös luonnollista maitohappoa, joka auttaa palauttamaan ihon pH-tason ja ylläpitämään sitä. Siksi iho on vähemmän herkkä ja ihon läpäisyeste vahvistuu. Moisturising Shower Oil on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, joka kaipaa erityistä huolenpitoa. Se jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Saippua
Mild Cleansing Soap on mieto ja pehmentävä saippua kuivalle ja herkälle iholle. Saippua puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa ja palauttaa ihon rasvatasapainon.


Vinkki!
Jos etsit tuoksuvaa käsisaippuaa, vaihtoehtona on Hand Soap Rich. Se on erittäin täyteläinen käsisaippua, joka kosteuttaa ihoa jopa kahdeksan tunnin ajan ja jättää kädet välittömästi pehmeiksi ja sileiksi.

Tuotteet

Shower Cream Moist

Mild Cleansing Soap

Caring Shower Oil Hajustettu

Caring Shower Oil Hajusteeton

Moisturising Shower Oil

Cano+ Moisturizing Body Cleanser

Suositellut artikkelit

VartaloRaskaana olevalle vartalolle

Kutiava iho, kiristävä maha ja raskausarvet – iholle voi tapahtua paljon raskauden aikana. Vaivoja voi vähentää pitämällä iho kostutettuna.

Lue lisää