Raskaana olevalle vartalolle

Kutiava iho, kiristävä maha ja raskausarvet – iholle voi tapahtua paljon raskauden aikana. Vaivoja voi vähentää pitämällä iho kosteutettuna.

Kun levität vartalolle kosteuttavaa öljyä, saat mukavan hetken raskausvatsasi kanssa samalla, kun ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Pidä vartalosi kosteutettuna ja pehmeänä käyttämällä kosteutta sitovia tuotteita ja vältä liiallista kosketusta veden kanssa – se kuivattaa ihoa. ACO Repairing Skin Oil on kuivaöljy, joka sisältää luonnollisia ainesosia, jotka edistävät ihon luonnollista korjausprosessia. Öljy kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja auttaa vähentämään vaikeiden raskausarpien muodostumista esimerkiksi raskauden aikana.

Pidä vartalosi pehmeänä ja kimmoisana:

Puhdista hellävaraisesti. Käytä mietoa ja kosteuttavaa suihkuvoidetta tai öljyä.

Kosteuta. Käytä erittäin täyteläistä vartalovoidetta tai öljyä, joka vahvistaa ja suojaa ihon läpäisyestettä. Levitä voidetta mieluiten useita kertoja päivässä ja aina suihkun tai kylvyn jälkeen.

Syväkosteuta. Ennen nukkumaanmenoa on ihana levittää vartalolle erityisen hoitavaa tuotetta. ACO Repairing Skin Oil on nopeasti imeytyvä, luonnollisia ainesosia sisältävä kuivaöljy vartalolle ja kasvoille. Öljy vähentää ihossa olevien raskausarpien ja muiden arpien näkyvyyttä. Se auttaa myös vähentämään vaikeiden raskausarpien muodostumista esimerkiksi raskauden aikana tai muusta syystä johtuvan nopean painonnousun seurauksena. Tuote imeytyy nopeasti, tasoittaa ihon sävyä ja silottaa ikääntynyttä ihoa. Kaupan päälle saat rentouttavan ja ihanan hetken rasvatessasi ihoasi.

Tuotevinkit

Repairing Skin Oil

Caring Shower Oil Hajusteeton

Body Cream Moist

Suositellut artikkelit

VartaloOikea puhdistustuote vartalolle

Yksi tapa säilyttää ihon luonnollinen kosteus pH-tasapainoa horjuttamatta on valita hellävaraisia vartalonpuhdistustuotteita. Autamme sinua löytämään omalle ihollesi sopivan tuotteen.

Lue lisää