Finnejä vartalolla? Näin hoidat niitä + estät uusien näppylöiden ilmestymisen

Finnit ovat tavallisia kasvoilla, mutta niitä voi esiintyä myös vartalollaa, erityisesti rinnassa ja selässä. Pesemällä ja kosteuttamalla vartalon ihoa huolella valituilla tuotteilla, joissa on tehokkaita ainesosia, voit vähentää ja ehkäistä finnejä. ACO näyttää tien.

Tiesitkö, että kaikilla niillä ihoalueilla, joissa on huokosia, voi esiintyä finnejä? Jos rehellisiä ollaan, huokosia on melkein kaikkialla. Siksi finnejä voi esiintyä sekä kasvoilla että vartalolla. Erityisesti rinta ja selkä ovat vartalon yleisiä ongelma-alueita, joissa ei-toivottuja näppylöitä voi esiintyä. Syy siihen, miksi finnejä esiintyy vartalolla, aivan kuten kasvoissakin, voi riippua ulkoisista tekijöistä, kuten epäpuhtauksista, sekä sisäisistä tekijöistä, kuten hormonien epätasapainosta tai stressistä. Mitä finnit oikeastaan ovat ja miksi niitä esiintyy kasvoilla tai vartalolla? Finnit johtuvat ihon runsaasta talintuotannosta, joka voi johtua mm. hormonaalisista muutoksista, sekä ihohuokosista, jotka ovat tukkeutuneet esimerkiksi liasta ja liiallisesta talista. Onneksi finnejä on mahdollista torjua ihonhoitotuotteilla, joissa on testattuja ja tehokkaita ainesosia, kuten kuorivaa salisyylihappoa ja talia säätelevää niasiiniamidia. Löydät ne tietenkin uudesta ACO Spotless Skin Clarifying -tuotesarjasta!

Näin voit vähentää ja ehkäistä finnejä vartalossa

Finnit ovat paitsi yleisiä, myös ei-toivottu osa arkea. Vaikka monet meistä puhdistavat ja kuorivat kasvonsa huolellisesti, unohdamme joskus vartalon ihon. Vartalon finnien ehkäisemiseksi on siksi tärkeää hoitaa vartalon ihoa yhtä hyvin kuin kasvoja. Käytä puhdistavia ja kosteuttavia ainesosia sisältäviä tuotteita, jotka yhdessä vähentävät olemassa olevia finnejä ja ehkäisevät uusien finnien syntymistä. Uusi ACO Spotless Skin Clarifying Face & Body Cleanser ja ACO Spotless Skin Clarifying Body Lotion on suunniteltu erityisesti ehkäisemään vartalon finnejä. Vegaaniset tuotteet sisältävät tehokkaita ainesosia, joita käytetään yleisesti kasvojenhoidossa akneen taipuvaisella iholla, kuten syväpuhdistavaa ja kuorivaa salisyylihappoa, sekä talintuotantoa tasapainottavaa ja ihon suojakerrosta vahvistavaa niasiiniamidia.

Uutuus! ACO Spotless Skin Clarifying Face & Body Cleanser on kasvojen ja vartalon puhdistusaine, joka kuorii ja vähentää olemassa olevia finnejä ja kosteuttaa ihoa kahdeksan tunnin ajan. Vegaaninen, ei-komedogeeninen ja dermatologisesti testattu koostumus sisältää muun muassa rauhoittavaa pantenolia ja 1 % syväpuhdistavaa salisyylihappoa. Talin tuotantoa säätelevä puhdistusaine sekä keholle että kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja yli 11-vuotiaille lapsille. Voidaan käyttää kahdesti päivässä.

Uutuus! ACO Spotless Skin Clarifying Body Lotion on pehmentävä ja kevyesti kuoriva vartalovoide, joka auttaa ehkäisemään uusien finnien muodostumista, vahvistaa ihon suojakerrosta ja kosteuttaa 24 tunnin ajan. Vegaaninen, dermatologisesti testattu ja ei-komedogeeninen koostumus sisältää 3 % niasiiniamidia, joka vähentää tehokkaasti liiallista talintuotantoa, syväpuhdistavaa salisyylihappoa sekä rauhoittavaa pantenolia. Hyvä valinta kaikille ihotyypeille, jotka ovat alttiita epäpuhtauksille, myös herkälle iholle ja yli 11-vuotiaille lapsille. Voidaan käyttää kahdesti päivässä.

Vinkki! Sekä ACO Spotless Skin Clarifying Face & Body Cleanser että ACO Spotless Skin Clarifying Body Lotion ovat tehokkaita yksinään, mutta niitä voi käyttää myös yhdessä, jotta ihosta tulisi pehmeämpi, tasaisempi ja kirkkaampi.

Tutustu ACO Spotless-sarjaan!
ACO Spotless Skin Clarifying Face & Body CleanserKasvojen ja vartalon syväpuhdistus
ACO Spotless Skin Clarifying Body LotionVartalovoide akneen taipuvaiselle iholle
ACO Spotless Daily Face TonerHoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle
ACO Spotless Daily Face CreamMattapinnan jättävä kosteuttava geeli
Lue lisää
Kaikki mitä sinun tulee tietää aknesta

Kipeät näppylät, ei-toivotut paukamat ja punaiset näpyt – akne voi esiintyä monin eri tavoin. Miksi finnejä syntyy ja voiko niistä päästä eroon? Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää aknesta.

Totta vai tarua- kaikki finneistä

Meikki aiheuttaa finnejä, finnit tarttuvat ja mustat mustapäät ovat likaa – tiedätkö, mikä on totta ja tarua finneistä ja mustapäistä?