Kolme arjen sankaria ACO Protectista – kaikki mitä tarvitset hyvinvoivaan ihoon

Luo täydellinen ihonhoitorutiinisi ACO Protectin avulla – sarjan, jonka ihonhoidon asiantuntijat ovat kehittäneet Tukholmassa suojaamaan ja vahvistamaan ihoasi pohjoismaisessa ilmastossa. Sarjan kolme tähtituotetta tarjoavat sinulle täydellisen helpon ratkaisun sekä kasvojen että vartalon ihon hoitoon: ACO Hydrating Micellar Cleansing Gel, ACO Gentle Cleanser ja ACO Protecting Cream. Rutiini on suunniteltu tarjoamaan ihollesi kaikki, mitä se tarvitsee pysyäkseen puhtaana, kosteutettuna ja suojattuna joka päivä.

1. Puhdista kasvot Hydrating Micellar Cleansing Gel -puhdistustuotteella
Ihon hyvinvointia edistävän hoitorutiinin luominen kannattaa aloittaa tehokkaalla mutta hellävaraisella puhdistuksella. ACO Hydrating Micellar Cleansing Gel on miselligeeli, joka on suunniteltu kasvojen herkälle iholle. Tämä tuote on luottotuotteesi tehokkaaseen puhdistukseen, joka poistaa meikin, lian ja ylimääräiset öljyt hellävaraisesti kuivattamatta ihoa.

Miselligeeli sisältää hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa, sekä pantenolia, joka rauhoittaa ihoa. Se auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon samalla, kun se puhdistaa ihon syvältä. Tämä on tärkeä askel, jotta ihosi pysyy kirkkaana, raikkaana ja tasapainoisena.

2. Puhdista vartalo Gentle Cleanser -puhdistustuotteella
Kun olet puhdistanut kasvot ACO Hydrating Micellar Cleansing Gel -tuotteella, seuraava vaihe rutiinissasi on ACO Gentle Cleanser – hellävarainen vartalon puhdistusaine, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti häiritsemättä ihon luonnollista tasapainoa.

Tämä puhdistusaine, joka sisältää maitohappoa ja glyseriiniä, kosteuttaa jopa 8 tuntia ja pitää ihon pehmeänä ja sileänä. ACO Gentle Cleanser on täydellinen käyttää sekä aamulla että illalla.

Vinkki! ACO Gentle Cleanser sopii erinomaisesti myös kasvojen puhdistukseen. Jos et käytä meikkiä, voit ohittaa vaiheen 1 ja käyttää tätä puhdistusainetta sekä vartalolle että kasvoille!

3. Kosteuta ja suojaa iho Protecting Cream -voiteella
Viimeistele ihonhoitorutiinisi ACO Protecting Cream -voiteella – tämä intensiivisesti kosteuttava ja suojaava voideon suunniteltu sekä kasvoille että vartalolle. Protecting Cream sisältää 4,5 % niasiiniamidia, 6 % sheavoita ja 4 % pantenolia, ja pitää ihon kosteutettuna jopa 72 tuntia. Se myös rauhoittaa ja auttaa vähentämään ärsytystä kuivalla ja herkällä iholla. Voide vahvistaa ja suojaa ihon luonnollista suojakerrosta.

Täyteläinen koostumus imeytyy nopeasti jättämättä tahmeaa tunnetta, mikä tekee siitä täydellisen käytettäväksi viimeisenä vaiheena sekä aamu- että iltarutiinissa.

Täydellinen ihonhoitorutiini ACO Protectilla


Nämä kolme arjen sankaria ACO Protect -sarjasta tarjoavat yhdessä täydellisen ratkaisun ihon puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja suojaamiseen joka päivä. ACO Gentle Cleanser ja ACO Hydrating Micellar Cleansing Gel varmistavat, että ihosi on puhdas ja valmis kosteutukseen. ACO Protecting Cream lukitsee kosteuden iholle ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta, joka suojaa ulkoisilta rasitteilta. Rutiini on suunniteltu tekemään ihon tarpeiden täyttämisestä mahdollisimman yksinkertaista – aamusta iltaan. Täydellisen ihonhoitorutiinin toteuttaminen kasvoille ja vartalolle on nyt helpompaa kuin koskaan!

Protecting CreamACO Protecting Cream on erittäin täyteläinen voide, joka kosteuttaa intensiivisesti 72 tuntia.
Gentle CleanserHellävarainen puhdistusaine, joka on erityisesti kehitetty pitämään ihosi kosteutettuna 8 tunnin ajan.
Hydrating Micellar Cleansing GelHellävarainen puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti meikin ja puhdistaa kasvot, silmät ja huulet kuivattamatta ihoa.
Restoring LotionVoide, joka kosteuttaa intensiivisesti 72 tuntia
Balancing Face CreamHellävarainen ja rauhoittava, täyteläinen kasvovoide normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle iholle
Soothing Eye CreamHellävarainen silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle.
Protecting Hand CreamErittäin täyteläinen käsivoide, joka kosteuttaa intensiivisesti ja pehmentää kuivia käsiä.
Intensive Foot Cream Erittäin täyteläinen jalkavoide, joka sisältää 5 % ureaa, 2 % niasiiniamidia ja 4 % pantenolia