Ihonhoitorutiini kuivalle iholle

Ihoasi kiristää ja se voi reagoida helposti kylmään ja kuivaan ilmaan. Ihosta puuttuu kosteutta ja hehkua. Kuiva iho tarvitsee kosteutusta, kosteutusta ja vielä kerran kosteutusta!

1. Puhdistus

Aamuin illoin

Puhdista kasvosi aamulla herättyäsi ja juuri ennen nukkumaanmenoa poistaaksesi kuolleet ihosolut, hien ja muun iholle kertyneen lian. Jos ihosi on kuiva, puhdistusemulsio on sinulle paras vaihtoehto, koska se puhdistaa ja samalla kosteuttaa ihoa. Puhdistusemulsio voidaan myös pyyhkiä pois, jolloin et joudu altistamaan kasvojasi tarpeettoman suurelle vesimäärälle. Myös kasvovesi on hyvä vaihtoehto. Käytä alkoholitonta ja hajusteetonta kasvovettä, joka ei kuivata ihoa. Kasvovesi puhdistaa ja kosteuttaa samanaikaisesti, eikä sitä tarvitse huuhdella pois.

Suositellut tuotteet

Soft & Soothing Cleansing LotionHellävarainen ja rauhoittava kasvojenpuhdistusemulsio.
Soft & Soothing TonerHellävarainen ja rauhoittava kasvovesi kuivalle iholle
Micellar Cleansing WaterMisellivesi kasvojen puhdistukseen, sisältää hyaluronihappoa ja B5-provitamiinia

2. Öljy

Aamuin illoin

Levitä kasvoille ravitsevaa ja syväkosteuttavaa öljyä. Kuiva iho tarvitsee ensisijaisesti kosteutta voidakseen hyvin. Tätä öljy tarjoaa. Kasvoöljy ehkäisee myös ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle hehkua.

Suositellut tuotteet

Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun

3. Silmänympärysvoide

Aamuin illoin

Silmänympärysiho on kuiva ja herkkä. Siksi on tärkeää käyttää juuri silmänympärysiholle kehitettyä voidetta. Silmänympärysvoide vähentää tummia silmänalusia ja täyttää silmänalusihon.

Suositellut tuotteet

Anti-Age Smoothing Eye CreamKosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää juonteita
Calming Eye GelRauhoittava ja viilentävä silmänympärysgeeli

4. Kosteutus

Aamuin illoin

Käytä erittäin täyteläistä ja hoitavaa päivä- ja yövoidetta, joka palauttaa ihon kosteustasapainon. Se palauttaa myös ihon kimmoisuuden ja tasoittaa ihon sävyä. Jos sinulla on kuiva iho, on tärkeä käyttää mietoja ja hajusteettomia tuotteita ihoärsytyksen välttämiseksi. Vinkki! Levitä paksumpi kerros yövoidettasi ennen nukkumaanmenoa. Tällöin voiteesta tulee ikään kuin ihonaamio, joka vaikuttaa nukkuessasi.

Suositellut tuotteet

3+3 Day CreamVälittömästi kosteuttava päivävoide
Nourishing Night CreamYövoide, joka syväkosteuttaa ihoa
Caring Face CreamHoitava ja pehmentävä kasvovoide

5. Jotakin ekstraa

Päivän aikana

Jos ihosi tuntuu kuivalta päivän aikana, on hyvä pitää kasvosuihke käden ulottuvilla. Suihke kosteuttaa välittömästi ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi meikin päällä.

Suositellut tuotteet

Rescue MistVälitön kosteutus ja C-vitamiinia