Täydellistä hehkua ACO-tuotteilla ja Zara Larssonin vinkeillä!

Mitkä ovat Zara Larssonin parhaat vinkit hehkuvan kauniiseen ja heleään ihoon? Kosteutus, hyvä ihonhoitorutiini ja ACO-tuotteet.

Tiesitkö, että kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen tähti Zara Larsson, joka on voittanut esimerkiksi vuoden artistin ja vuoden kappaleen palkinnot Rockbjörnenissä, Grammis-gaalassa sekä MTV Europe Music Awardsissa, käyttää ihonhoitorutiineissaan mieluiten ACO-tuotteita? Tämä laulaja ja lauluntekijä tekee nyt ainutlaatuista yhteistyötä ACO-ihonhoitobrändin kanssa. Hän paljastaa suosikkituotteensa ja kertoo, miten ihon saa hehkumaan luonnollisen kauniina koko päivän.

”ACO on ollut osa päivittäistä rutiiniani niin kauan kuin muistan. Minulle on tärkeää, että ihonhoitobrändi käyttää tuotteissaan hyviä, luotettavia ja tutkittuja ainesosia. Me kaikki haluamme varmasti sellaisen ihonhoitotuotteen, joka tekee juuri sen, mitä pakkauksessa luvataan”, toteaa Zara.

Kauniin ihon salaisuus perustuu hyvään ihonhoitorutiiniin niin puhdistuksen kuin kosteutuksenkin osalta. ACO-tuotteiden monipuolisesta valikoimasta löytyy kasvojen puhdistustuotteita ja kosteusvoiteita kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. ACO-tuotteita on helppo käyttää, ja ne tarjoavat sekä suoria että pitkävaikutteisia tuloksia. Valikoimasta löydät helposti ja nopeasti tuotteet sopivaan ihonhoitorutiiniin, jolla saat kauniin ja hyvinvoivan ihon. Haluatko kasvoillesi kuitenkin myös hieman ylimääräistä hehkua? Zaran paras vinkki on ACO Pure Glow ‑ihonhoitosarja.

”Hyvinvoivana hehkuvan, kauniin ihon salaisuus piilee tehokkaassa kosteutuksessa, sekä puhdistukseen ja kosteutukseen liittyvien ihonhoitorutiinien säännöllisessä noudattamisessa. Glow Booster on suosikkini, sillä se kosteuttaa ja saa ihoni hehkumaan. Tykkään käyttää sitä yhdessä kevyen Pure Glow Purifying Day Cream ‑voiteen kanssa, joka tehostaa ihon kosteutusta. Vaikka en käyttäisi meikkiä, pesen kasvoni silti aina Pure Glow Renewing Daily Cleanser ‑puhdistusvaahdolla, niin voin olla varma, että ihoni on puhdas!”

Zara Larssonin suosikkituotteilla hyvinvoiva ja heleä iho

ACO Glow Booster
Erittäin tehokas C-vitamiiniseerumi, joka antaa iholle hehkua, tasoittaa ihon sävyä ja suojaa sitä vapailta radikaaleilta. Hyaluronihappo tarjoaa kaivattua kosteutusta. Seerumi sisältää myös papaiinia, hellästi kuorivaa entsyymiä, joka antaa iholle välittömän, raikkaan ja pitkäkestoisen heleyden. Levitä aamuin ja illoin ennen päivä‑ ja yövoidetta.

ACO Pure Glow Purifying Day Cream
Hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä kevyt geelivoide jättää iholle mattapinnan, vähentää ihon epäpuhtauksia sekä tasoittaa juonteita ja muita alkavia ikääntymisen merkkejä. Kosteuttaa tehokkaasti, supistaa ihohuokosia ja antaa iholle luonnollista heleyttä ja kirkkautta. Levitä aamuisin puhtaalle iholle.

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser
BHA-happoa ja glyseriiniä sisältävä puhdistusvaahto puhdistaa ihon ja poistaa meikin, epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon ihon pinnalta kuivattamatta ihoa. Kuorii hellävaraisesti tehden ihosta puhtaan, kirkkaan, pehmeän ja luonnollisen hehkuvan. Voidaan käyttää aamuin ja illoin. Hiero kostealle iholle ja huuhtele haalealla vedellä. Voidaan käyttää myös kuorivana naamiona 1–2 kertaa viikossa.

Glow BoosterTehokas C-vitamiiniseerumi tuo iholle hehkua
Pure Glow Renewing Daily CleanserKuoriva puhdistusvaahto, sisältää BHA-happoa
Pure Glow Purifying Day CreamKevyt mattapinnan antava geelivoide
Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun