Shea butter

INCI: Butyrospermum Parkii, Butyrospermum Parkii Extract
Shea butter tai sheavoi on peräisin sheapähkinöistä ja se sopii erityisen hyvin kuivalle iholle. Sitä on saatavana myös öljynä. Se antaa tuotteelle täyteläisen koostumuksen, ravitsee ihoa ja muodostaa suojakerroksen, joka sulkee kosteuden ihoon. Shea butter sisältää myös useita aktiivisia antioksidantteja kuten A-, E- ja F-vitamiinia.